Har du vasket din hest

Sådan vasker du din hest

Vores rideheste lever et helt andet liv i dag end hestene ude i naturen. Det er nødvendigt at vi holder vores heste rene og vasker dem godt af når de har svedt og båret udstyr (sadel, trense, dækken osv.)

Rent vand er ikke nok til at opløse alt skidtet og den indtørrede sved. Det er helt i orden, at man nogen dage blot skyller hesten grundigt med vand, men indimellem må de have en tur med en god shampoo som er lavet til heste. PH-værdien er tilpasset hestens hud og shampooen er tilsat stoffer som plejer huden og pelsen. Den bedste måde at bruge en hesteshampoo på, er at fylde 10-15 cm. lunkent vand i en spand og blande shampooen i. Så er det bare i gang med en svamp og vand/sæbe blandingen masseres godt ind i pelsen. Skyl godt af med en vandslange og brug en svedskraber til sidst. Det er en super effektivt måde at vaske på og man sparer både vand og tid, ved ikke at gøre hele hesten våd med vandslangen først. Man sparer i øvrigt også lidt på shampooen og shampooerne er rigelig effektive alligevel.
Man og hale får en ekstra tur med en conditioner. Når den har siddet i 5 min. og man skyller den ud, så glider fingre let gennem hårene og man behøver ikke at bruge en børste.

Fremhæv hestens farve

For at fremhæve pelsens farve op mod stævner eller show, kan det anbefales at bruge en af de shampooer vi har lavet, tilpasset pelsfarver. Shampooerne er tilsat ingredienser der fremhæver farvepigmentet i pelsen, uden at gå på kompromis med sundhed og pleje af både pels og hud. 

Særlig sensitiv hud eller allergi

Hvis din hest er særlig sensitiv, allergiker eller du selv lider af kontaktallergi, har vi helt særlige produkter til dig.
NATHALIE Foal Shampoo er svanemærket, og ud over det, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Vi kender ikke til andre hesteshampooer, der kan prale af to så flotte udmærkelser. Foal Shampoo er ikke kun til føl, men også til heste med sensibel hud.  Den er ligeledes en kæmpe gevinst for den hesteejer, der selv er allergisk overfor fx parfume eller farvestoffer. Disse hesteejere kan nu vaske løs på hesten, med langt mere ro i sindet. Den har super gode vaskeegenskaber og virker mindst lige så luksuriøs som de øvrige shampooer i serien.

Se alle vores shampoo produkter her

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle