NYHED FRA NATHALIE

Vi er stolte over endelig at kunne præsentere jer for NATHALIE Dog Care-serien, som er en serie af plejeprodukter i bedste kvalitet, fremstillet med særlige hensyn til din hund og til miljøet.

Vi har længe haft et ønske om, at kunne tilbyde det samme til hundeejere, som vi kan til hesteejere. Vi går ikke på kompromis – for vi mener, at sundhed og skønhed går hånd i hånd. En hund med en velplejet og glansfuld pels er noget vi værdsætter højt.

Vores nye serie af plejeprodukter er skabt med fokus på, at sikre en skånsom og effektiv pelspleje, der på bedste vis både plejer og forkæler din hund. Alle ingredienser i vores nye serie til hunde er nøje udvalgte og produkterne er lækre at arbejde med. Blødt skum, diskret duft og et enestående resultat gør vores nye Dog Care-serie til noget helt specielt.

Dog Care produkterne er fremstillet i 100% genanvendelige emballager og med højest muligt indhold af økologiske råvarer. Udvalgte produkter er kvalitetsstemplet med miljømærket Svanen. 

Alle vores produkter er produceret i Danmark af Persano Group, en ambitiøs dansk virksomhed, der har været i samme families eje, siden 1947. Dybt i firmaets DNA, ligger fokus på miljø og bæredygtighed.

Vi håber, at du vil tage rigtig godt imod vores nye plejeserie til hunde.

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle