Sådan får din hest fyldigere og flottere man og hale

Går du og drømmer om, at din hest får en længere man eller en tykkere hale, eller vil du bare gerne passe godt på det den allerede har? Så har vi samlet lidt gode råd til dig her.

Vi er stærkt på vej ind i efteråret, vejret skifter og vi kan forvente mere regn og mere mudder. Gummistøvler og regntøj er en fast del af de fleste hesteejeres garderobe og vi skal også snart have fundet dækkener frem til de af vores heste, der har behov for det. Hestene vil begynde at sætte mere pels, de får mudder i både man og hale, når de er ude. Sagt på en anden måde – vi skal til at bruge lidt flere kræfter på at holde dem pæne og rene.

Mængden af pels og hår er et arveligt karaktertræk hos hestene. Det afviger altså fra hest til hest, afhængigt af generne. Man kan påvirke hastigheden for fældning og pelssætning, samt pelsens blankhed gennem foderet, ved at give fx B-vitamin, ølgær og olier. Hesten får altså en super flot pels af disse tilskud, men desværre ikke flere hår. Mirakelkuren der sætter hårvæksten på turbo findes altså ikke, men vi kan gøre en forskel i den daglige soignering og opnå et rigtig godt resultat.

Pas godt på de hår hesten allerede har og de nye hår der hele tiden dannes og er på vej. Hvis hesten går meget på fold og får mudder og snavs i man og hale, tørrer hårene ud og kan nemt knække.

Når vi børster for at få man og hale ren og filtret ud igen, mister hesten mange hår. Det skal vi undgå. Man kan bruge en halepose eller flette halen. Det minimerer snavs i halen gevaldigt. Tænk dog over, at du på den måde også fratager hesten evnen til at holde fluer væk og bruge halen i sit kropssprog overfor andre heste.

Vores bedste råd er at bruge Easy Mane & Tail i den daglige pleje af hesten. Produktet findes i både spray og gel. Hvis du et par gange om ugen putter Easy Mane & Tail i man og hale, kan du nemt og uden at miste hår, rede igennem med fingrene eller en blød børste. Det gør ikke noget at manen eller halen ikke er helt ren, når du fordeler gelen eller sprayer. Ønsker du et helt rent og flot resultat, skal du naturligvis lige i gang med shampooen først.

EASY MANE & TAIL GEL – BALSAMGEL, DER GØR HÅRENE BLØDE OG GLANSFULDE

Nathalie Easy Mane & Tail Gel med magisk balsam effekt, der gør hårene blanke, bløde og glansfulde. Man og hale bliver med det samme fri for filtre og knuder. Easy Mane & Tail Gel er let at bruge og giver på sigt en fyldig og flot man og hale, der ikke bliver tyndere og tyndere ved hyppig soignering. Gelen fordeles i man og hale. Unik effekt ved brug i våd, nyvasket hale. Vask først med en shampoo fra Nathalie sortimentet, fordel gelen jævnt og børst halen igennem.

Læs mere eller find produktet lige her

EASY MANE & TAIL SPRAY – BALSAMSPRAY MOD FILTRE OG KNUDER

Nathalie Easy Mane & Tail Spray – ny forbedret sammensætning med endnu flere naturlige og meget virkningsfulde ingredienser. Effekten er forbedret markant og når nye højder. Balsam spray, der gør hårene blanke, bløde og glansfulde. Man og hale bliver med det samme fri for filtre og knuder. Easy Mane & Tail Spray er let at bruge og giver på sigt en fyldig og flot man og hale, der ikke bliver tyndere og tyndere ved daglig soignering. Easy Mane & Tail Spray kan bruges i både tørt og vådt hår. Den bedste effekt opnås ved at spraye i ren, tør man og hale. Børst man og hale igennem når håret er tørt og mærk den helt særlige effekt.

Læs mere eller find produktet lige her

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle