Tre-trins-raket, der giver din hest den helt store forårsrengøring!

Det er forår – og de længere dage sætter gang i et pelskifte hos din hest. Det er nemlig lyset, der ”fortæller” hesten, at nu er det tid til at smide vinterpelsen. 

I mange måneder har hesten været godt pakket ind i dækkener eller en tyk og tæt vinterpels. Det er tid til at få vasket i bund og få renset huden for skidt og urenheder. Tid til at forebygge kløe, skæl, knopper og urenheder, samtidig med at du får ægte kvalitetstid med din hest. 

Selvom du har været grundig med børsten og omhyggelig med at holde hesten ren hele vinteren, så skal der noget ekstra til, for at få det overskydende fedt, de døde hudceller og løse hår helt væk.

Vi anbefaler, at du kaster dig ud i denne tre-trins-behandling!

Vask hesten i Nathalie Deep Cleansing Shampoo:

Netop denne shampoo har særlige dybdegående egenskaber og består af ingredienser, der har en helt specifik evne til at fjerne skidt og bakterier, samtidig med at pelsen bliver sund, smuk og blank. 

Shampooen indeholder en effektiv kombination af kendte virkemidler som klorhexidin og jod, sat sammen med naturlige og milde vidundermidler, som tranebærekstrakt, aloe vera og økologisk kokosolie

Lad Deep Cleansing Shampoo sidde lidt inden du skyller den ud. Hvis der er områder på hesten der er særligt belastet, kan du roligt lade Deep Cleansing Shampoo gøre sit arbejde i 10-15 min. inden du skyller den ud. 

Du finder Deep Cleansing Shampoo lige her

Efterbehandling med Digby Conditioner:

Måske har du hidtil kun brugt Digby Conditioner som balsam i man og hale, men den er også uhyre effektiv, som ekstra pleje af hele hestens pels. Økologisk kokosolie og aloe vera giver ekstra fugt og pleje til både huden og pelsen. 

Du finder Digby Conditioner lige her

Afslut med Nathalie After Clip Spray:

Nu er hesten vasket, hud og pels har fået en grundig og meget dybdegående rens. Der er tilført fugt og de bedste betingelser for, at sommerpelsen kan vokse frem. 

Nathalie After Clip Spray giver det sidste skub hen mod det resultat vi ønsker. Den modvirker hudirritationer, styrker hudbarrieren og tilfører endnu en omgang fugt og vigtige næringsstoffer. Den nye pels der er på vej bliver blank, hårstråene elastiske og modstandsdygtige overfor slid.

Hvis hesten endnu ikke er helt klar til at undvære et dækken, så find et rent dækken frem, og nyd de næste mange dage, at du har givet din hest den helt store forårsrengøring. 

Du finder After Clip Spray lige her

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle